Om oss


"Energy Au Pair" började arbeta med au pair förmedling i Norge 2001 och har sedan dess blivit den ledande norska au-pair-agenturen. Vi matchar familjer i Norge och Danmark med au pairer och nu börjar vi även förmedla au pairer i Sverige. Vi hoppas att vår erfarenhet, och våra duktiga au pair kandidater, kommer att hjälpa oss att ge svenska familjer den bästa servicen på marknaden.

Vi garanterar snabb, tillförlitlig och professionell service. Vi har förtroendefulla partners från hela världen, som kontrollerar den information som de lämnar till oss. "Energi Au Pair" har förmedlat au pairer från mer än 30 olika nationaliteter

Vi erbjuder vänlig och professionellt stöd i att hitta rätt au pair för din familj och för den som arbetar som au pair försäkrar vi att du kommer att hitta en bra plats i en välkomnande familj.

Vi hjälper dig före, under och efter det att din au pair ankommer till Sverige. För att ge dig mest lämplig information, intervjuar vi våra sökande och kontrollera deras referenser på begäran.

Vi ser till att den som ska arbeta som au pair är medveten om vad ett au pair jobb innebär, de får relevant information om Sverige, var du befinner dig och miljön innan de kommer till er. Vi följer de regler och föreskrifter som behövs i Sverige. Detta garanterar au pairen en lång, trevlig och framgångsrik vistelse med din familj.

Om samarbetet inte fungerar mellan au pair och värdfamilj, kommer vår första prioritet vara att lösa problemen på bästa möjliga sätt. Vi ger värdfamiljerna tre månaders ersättnings-garanti.

Vårt mål är att hitta rätt Au Pair för rätt värdfamilj. Högsta prioritet för oss är att tillfredsställa förväntningarna från både värdfamiljen och au pairen.

Det kostar inget att prova oss! Våra tjänster är gratis för au pairer och värdfamiljer betalar endast i det fall att de når en överenskommelse med vår kandidat och ta beslutet att bjuda in henne/honom att stanna hos dem.