The right au pair for the right Family

Service för Värdfamiljer i Sverige


Matchande

Vi matchar familjer och Au pairer, finner de bästa lösningarna för båda sidor.

Vi har en stor databas av Au pair-kandidater från många olika länder, vi samarbetar med en många förtroendefulla agenturer över hela världen. Du kommer att få en chans att välja mellan kvalificerade och erfarna kandidater.

Vi skickar dig profiler av kandidaterna som är uppfyller de flesta av dina krav.

Du kan kommunicera med oss via telefon och få stöd och hjälp under sökningen efter en matchande Au pair, under Au pairens placeringprocess, och efter det att din Au pair kommer till din familj.

Vi erbjuder total sekretess. Vi garanterar att ingen personlig information kommer att finnas på denna webbplats Den första kontakten mellan Au pairer och värdfamiljer sker genom oss och endast om båda parter är intresserade. Du kommer inte bli kontaktad av någon utanför denna agentur utan du avtalat/överenskommit detta.

Alla nya sökande sållas av oss innan de läggs till i ”din” listan över möjliga kandidater. Vi använder oss av sökande kandidater med bevisade referenser som kan kontrolleras av agenturen eller av den potentiella värdfamiljen själva, och de flesta sökande har intervjuats före intrudiktionen görs.

Vi främjar/uppmanar till telefonintervjuer mellan potentiella sökande och värdfamiljer.


Efter matchningen

Vi hjälper till att samordna hela processen, hjälp med pappersarbete, stödja arbetsgivaren och Au pairen före och efter utformningen av kontraktet.

Vi ser till att Au pairen är medveten om innebörden av ett Au pair jobb och har informerats om Sverige, var du befinner dig och miljön innan de kommer till er. Detta garanterar en lång, trevlig och framgångsrik vistelse med din familj.

Vi stöder familjerna och Au pairerna i att kunna kommunicera bra och att göra vistelsen till en positiv, bra och spännande upplevelse för båda parter.

Vi garanterar belåtenhet till våra värdfamiljer. Vi gör vårt bästa för att hitta rätt Au pair för just din familj. Om det inte fungerar för dig, kommer vi att hitta en ny Au pair till dig, och hjälp att hitta en ny värdfamilj för din Au pair så snart som möjligt.

Vi håller dig uppdaterad om regler och bestämmelser angående Au pairer.

Vi hjälper dig före, under och efter din Au pairs ankomst till Sverige.

Vi ger våra Au pairer information angående de regler och förordningar som finns i Sverige.


Betalning

Vi erbjuder låga priser och gör vårt bästa för att du ska vara nöjd med vår service.

Du betalar bara efter det att du nått en överenskommelse mellan dig och din Au pair.

Vi erbjuder värdfamiljen tre månad garanti för en Au pair ersättare.

Vi erbjuder rabatterade priser till värdfamiljer som återkommer för en 2: a Au pair placering.